vineri, 12 august 2016

MITA, EXCESUL DE ZEL SI COPIATUL LUMII "DEMOCRATICE" OCCIDENTALE

Suntem de-a dreptul niste paiate. Noi, politicienii, societatea civila, jurnalistii, diaspora si tot ce mai incape in "brand-ul" Romania!
DNA, este cea mai spurcata, ( ma rog, devine si cea mai odioasa institutie)  care, daca e lasata in continuare sa-si faca de cap, ajunge Romania fara pic de investitori, fara oameni de afaceri, ci doar pantofari, vanzatori de samanta si de inghetata, adica ambulantii de doi leuti ceausisti!
 Noi, romanii, ajutati de un talent, inat, diabolic, stim sa ne folosim uneltele ce le avem la indemana, chipurile, legale, in special pentru vanatoare de vrajitoare, santaj, etc, dupa care, astfel, pozam, noi, in salvatori ai natiei, anticorupti, democrati, fara sa avem in sange pic din acest atribute care nu s-au inventat de catre romani, ci de alte natii capabile sa le puna in aplicare in adevarata lor valoare!
Poate considerati o utopie, ce va scriu, insa cred ca nu e vorba despre asa ceva!
Am argumente atat istorice, caragialene, milenare, dupa cronicarii care au cercetat neamul nostru, traco-dacic, cat si din evul mediu pana la  actualitate!
Daca ajungem undeva, sa zicem, la un nivel de ordine si democratie, nu o facem prin sange, ci prin obligatia de a respecta unele tratate si acorduri: Astea nu tin mult, sa fie respectate, caci sangele nu se face apa, o stim din vechime si pe aceasta, sunt artificiale,  asa ca totul este mascarada!
 Mita va continua sa fie ... mita, fatarnicia nu se schimba de dragul acordurilor cu Suedia sau Norvegia ori Finlanda, de muncit ca si nemtii, nu o vom face niciodata, sa ne respectam ca si francezii, catusi mai putin, sa fim lorzi ca si englezii... de unde?!
 Hai sa lasam balta lupta asta a DNA, sa credem ca in viitor, ea, institutia amintita va scapa tara de escroci!
 Chiar credeti???
 EU, unul, nici in ruptul capului si in mod clar, pentru motivele pe care le-am enumerat mai sus!!
 Amen
 Calin Daniel Cruceru, 
          12 august, San Felipe de Puerto Plata, Republica Dominicana