sâmbătă, 30 iunie 2012

Norbert de acasa si supa gagicilor pentru maine

Pe Norbert il cunosc de o viata. Am fost nedespartiti o vreme, cativa zeci de ani! M-am insurat, s-a insurat! Am divortat, a divortat! Desi nu are nici o legatura...
foto personal de Norbert
Acum e in tara (desi a fost plecat foarte multi ani, vreo 10 cred) si eu sunt foarte departe! Insa mi-a spus ca nu va sta mult acolo! Norbert visa in tineretea adolescentina sa ajunga in America! Eu visam in copilarie sa ma fac ofiter de securitate. In adolescenta cantaret, actor si ziarist! Norbert ...nu stiu  ce ar fi vrut sa fie cand va fi mare! El era un tip foarte discret si nu zicea nimanui ce anume i-ar placea sa devina si ca sa nu ma supere zicea ca si el vrea sa se faca tot ceea ce vreau eu! Chiar si ofiter de securitate sau militie (mai ti-i minte batrane?)
 Nu ne-am vazut cred de vreo 10 ani! Il vad doar in poze! Nu-i place sa vorbeasca cu mine pe net si asta chiar i-am reprosat-o... E schimbat  putin in poze decat il stiam eu si asa imi dau seama ca nu mai suntem la fel! Ma refer fizic Ca si la 24 de ani, cand am fost impreuna in Olanesti, inca necasatoriti! In rest, e acelasi suntem aceiasi oricat am minti ca ne-am schimbat! Nici vorba aceleasi afinitati! Poate ne plac mai mult femeile decat inainte cand eram indragostiti doar de una...suntem mai carunti, desi eu inca nu prea am fire albe, dar la fel de nebuni si inconstienti!De ce spun asta...  fiindca am vorbit pe facebook azi noapte cand in Romania era dimineata! Convorbirea noastra semana atat de bine cu cele pe care le-am avut acum 20 de ani de parca eu eram la parter si el la etajul 2 in Blocul din Piata Constructorului din Satu Mare, unde a si ramas! Doamne cate edificii am schimbat eu de atunci! Dar azi noapte, vorbind cu Norbert pe acest canal mentionat, am simtit ca si niciodata nostalgia copilariei, intreband ce face cutare si cutare! E frumos sa-ti aduci aminte de copilarie mai ales cand nici macar nu stii dca vreodata te mai poti intoarce in tara ta! NU stiu daca acum pot sa o fac... oricat as vrea! Criza e pentru mine de ordin personal! Nu mai vreau sa vad tara unde imi sunt ingropati parintii! As lesina poate la intrare la frontiera (daca mai exista). Acum, cand scriu acest material de blog, ma simt indragostit si poate chiar sunt. Femeia asta e cu mine aici adica eu sunt la ea, si ma ajuta e frumoasa si are 39 de ani! Ea vrea sa ma sprijine, "sa ma schimb" zice ea! Am zis ca nu mai sunt nebun ca am lasat nebunia... In timp ce vorbeam cu Norbert, ea s-a dus la culcare. Si eram foarte sigur ca ma voi schimba cand mi-a lasat cheia...E prima data cand imi inmaneaza...Dar dupa ce am inceput conversatia cu Norbert am simtit ca mint. Nu ma pot schimba!Femeia cand spune ca e timpul sa te schimbi, vrea de fapt sa zica ca are nevoie de tine intr-un anumit fel in care sa poti sa-i devi util cu felul tau de a fi! Dar cu cel care se va schimba, nu cu actualul care nu e pe placul ei chiar daca te iubeste! Ea ma iubeste pentru ca face niste eforturi pe care o femeie in general nu-l face decat indragostita!
  Dar asta e... a picat netul nu e semnal si e tarziu! Am scris cu speranta ca in scurt timp voi face altceva In Sosua e noapte bine si prostituatele trec precum Anastasia,duios pe callejoanele de langa Centrul Sosua! E vineri si sunt ceva clienti, adica turisti beti sau drogati care in curand le vor depista... sI  eu singur cuc la mansarda cu calculatorul! Maine va fi sambata si vrem sa facem supa! Ea a avut un sot austriac si a invatat sa faca gulas si supa de asta care pisca, picanta! Maine la ora asta vindem supa prostitatelor. Iar acum nu a venit inca semnalul si ma culc! Am sa-l pun maine poate, materialul, pe blog si pe facebook!