duminică, 11 septembrie 2011

MISTERIOASA DILAILA RECIDIVEAZA - O ROMANCA CARE VA CUCERI CARAIBE

DI(A)LAILA
  foto:margaritaonline.com
Ma surprinde aceasta fiinta! Mi-a scris din nou! Cine o fi...? I-am trimis o scrisoare la care mi-a raspuns: " Esti ca si toti barbatii: Un pripit! Intai, asculta-ma bine si apoi vorbeste! Cum vrei sa afli ceva daca nu asculti mai intai?   Asa ca m-am lasat convins! A zis ca poate sa ma ajute si ca imi va face un record de trafic...! (Sper ca nu de influenta...sentimentala)! Are, cica, solutii magice! I-am raspuns ca nu e un blog profesional si ca scriu si eu, asa, ca sa-mi salut prietenii! Salutari din Caraibe! Atat!
 Am avut o convorbire apoi pe mess! Si mi-a zis ca intr-o buna zi o sa ne intalnim in...acel Caraibe! Dar suna ca si un fel de amenintare! Incep sa ma tem de Dilaila! Si cu toate astea e binevenita in viata mea de blogger incepator! Chiar daca cu scrisul sunt amic de peste 30 de ani! Am inceput prin 76, pe la " Arici Pogonici" ! Dar sa vedem in continuare:
foto:audioplaneta2009.galeon.com
Dilaila m-anunta ca va ajunge in Caraibe, precum piratii din secolele trecute! 
Sper doar... sa nu-mi fure sufletul

                                                    DOAMNE PARCA VA AUD (II)

El & ea: Doar un gand! Nu dati cu pietre... !!!

         Doamne, parca va aud : " Frate – s-a mai gasit una sa scrie – de parca nu toti, mai micii sau mai marii oameni care au facut umbra pamintului, cu rost sau fara rost, au scris despre asta.
        Normal, aveti dreptate ! Anormal, insa, va vorbesc eu, acum : Cum sa nu greseasca el cind ea isi creeaza un el  si-apoi chiar sufera ca EL nu e asa. Marturisesc si eu sunt la fel- dar de fiecare data cind ma apuca citesc Madame Bovary si sigur…imi trece.
Si- l caut, il descopar, il accept, apoi imi amintesc cat de mult il iubesc . Asa cum e el !!!
Opriti-va putin, ganditi-va putin- cu drag,
Dilaila !