duminică, 12 mai 2013

PAN CAFE DIN MONTECRISTI-O NOUA AFACERE LA CHEIE IN REPUBLICA DOMINICANA


CAFETERIA-COMEDOR

LA MISMA CAFETERIA, QUE USTEDES, MIS QUERIDOS AMIGOS LAS CONOCEN PERO DE MANERA VIRTUAL LES ESPERO CON MUCHO CARIÑO.GIGI-PAN CAFE TELEFONO 849 205 6469; CELULAR,829 728 8899, CORREO ELECTRONICO;pancafe10@gmail.com ABIERTO DESDE LUNES A JUEVES 8 AM -9 PM...VIERNES SABADO Y DOMINGO 8 AM-11 PM.

Republica Dominicana este o destinatie foarte cautata de investitorii din lumea intraga, in special pentru clima ei, mereu calda si pentru ca exista o legislatie  permisibila in ce privesc micile si de ce nu, marile afaceri. Practic, sa deschizi un local nu e nici o filosofie....Trebuie sa ai ceva bani si asta e totul. Nu ai nevoie de nici o aprobare....Pur si simplu incepi afacerea de azi pe maine. Desigur,  exista anumite restrictii,  in zonele turistice indeosebi, sau daca ai o intreprindere cu mai multi lucratori angajati ...

 Zilele trecute au fost aici 2 italieni, care au antecedente in Romania, unul este casatorit in Oradea, se numeste Gianluca Laneri, insurat cu o frumoasa marghiteanca si care realmente s-a saturat de Europa. De Italia nici nu vrea sa auda, si cauta locuri in America de Sud. A stat in Brazilia 6 luni, insa peligrozitatea locului l-a obligat sa paraseasca tara lui Coelho, Pele sau Ronaldinho.
Au ajuns in cele din urma in Montecristi unde se petrece un fenomen  ciudat... Aseara spre exemplu, am iesit impreuna cu Paolo, dupa ce am terminat treaba la pizzerie si am trecut in revista locurile de distractii. Peste tot lume simpla, civilizata, mancand si band intr-o veselie, fara violenta, fara sa te simti urmarit de pungasi, lucru pe care nu l-am intalnit realmente in alte destinatii pe unde am colindat si fara sa ma laud nu-s chiar putine...

 Bun, ca sa schimb subiectul, tot ieri m-a invitat un alt italian, Gigi, la el la local si  care mi-a dat o veste: Va primi ceva pensie din Italia, in jur de 600 de euro, bani cu care aici traiesti ca si un rege. Si s-a cam saturat de local, de afaceri, are o varsta de 67 de ani, care il face probabil sa se simta mai bine la plaje decat pe teren, dupa marfa, etc.

 Pan Cafe, este emblematic in Montecristi, plasat intr-o zona aglomerata, in fata sunt doua banci si esta chiar in centrul micului orasel, San Fernando, care este resedinta reginola a Montecristi.

 Am propus afacerea catorva amici doritori de venire aici. De ce, pentru ca a avea un local este un bun inceput. Cunosti oameni si mai ales ca deja are formata su propria-i clientela... de atatia ani. Chiar daca nu se castiga mult, cu banii de aici o familie poate sa traiasca lejer. Chiria este chiar simbolica, 4000 de pesos, adica 100 de dolari pe luna, nu se plateste caldura, ca e gratis de la natura, si multe alte chestii favorabile.
0(zero) controale, iti faci tu treaba bine si asta e tot secretul. Pretul informativ este de 10 mii de dolari unde este inclus totul...adica localul curtea de afara si toate utilajele....
 Va prezint blogul sau, facut de mine in urma cu cateva luni si puteti sa vedeti cate ceva din meniul sau.
http://gigipancafe.blogspot.com/

                                          SALUTARI DIN MONTECRISTI