vineri, 26 august 2011

Simplitatea dar si "periculozitatea" femeilor si masculilor dominicani.

Cum sa te casatoresti frate in Republica Dominicana!!!
M-a intrebat deunazi Robi, un prieten vechi, daca sunt casatorit. I-am raspuns negativ si a ramas uimit!
 Problema e ca in Republica Dominicana nu e ca si in Romania! Multi au ajuns aici, casatoriti si bine inchegati, au si divortat... urgent!  Dominicanii sunt foarte "obraznici", unii, chiar, au un tupeu iesit din comun, si pur si simplu e greu sa le rezisti! Vreau sa precizez ca NU este vorba neaparat despre parerea mea, cand fac aceasta precizare, ci a  majoritatii rezidentilor straini...!
Am stat de vorba cu multe persoane pe aceasta tema, in indelungata mea peripetie prin fabuloasa insula. Au venit oameni de afaceri, pensionari, studenti si cupluri! S-au despartit, unii, cat ai zice peste! Sa nu credeti ca exagerez! In era facebook e mai greu sa minti! Cine ascunde sau nu spune adevarul, iese din joc!
 foto:lacallegt.com
dominicanii sunt foarte prietenosi si fetele fara de fite
  Cunosc personal cateva victime, care azi sunt singuri-cuc si parasiti atat de persoana careia in Europa sau in America de Nord ii jurase dragoste eterna, cat si de cea  dec are se indragostise printr-un miracol, in vacanta sau calatorii de afaceri ori ramanere definitiva in tara caraibeana!
 O nemtoaica, care se si poate intalni, azi, (articolul a fost scris acum cini ani, Ursula a decedat in 2012, intr-un accident de motoreta) pe strazile din Sosua, U.  imi spunea odata, la un pahar de rom, ca ii pare rau ca a lasat totul, si cariera si casa si familia si parintii dar mai ales pe fiica ei, acum casatorita si care nu mai vrea sa auda de ea si ca de rusine nu a mai calcat prin Germania de 15 ani! Aceasta  nu a iertat-o niciodata, la fel cum nici sotul sau nu o facuse, (om de afaceri bavarez, venit in vacanta si care plecat pentru doua zile din Sosua in Santo Domingo, lasandu-si sotia singura si care profitand de lipsa acestuia,  la piscina din curtea rezidentialului, a fost sedusa de corpul altletic, creol, al tanarului A si s-a lasat... cucerita! "Pur si simplu nu i-am rezistat acestui obraznic care mi-a distrus viata" plangea ea intre doua inghitituri, la un bar din zona Charamico ...! Cineva "a tras semnalul de alarma" si sotul ajunge pe neasteptate...! Ce a urmat, nu mai are rost sa povestim...! Dominicanul A. care era portar al Condo-ului unde erau cazati,  a plecat in Santiago de los Caballeros, de unde era originar, impreuna cu ea si a parasit-o insa dupa foarte scurt timp, datorita fapytului ca nu-i mai ramasese bani! Acum munceste pe unde apuca si doar intelegerea si compasiunea unui amic comun, de-al nostru P. ii mai da cat de cat o speranta!
  La fel s-a intamplat si cu D. canadian din Toronto,  pe care mi l-au prezentat niste amici canadieni, care a venit in luna de miere, in 2007, cu proaspata lui sotie,  pentru 2 saptamani si dupa o invitatie, impreuna cu un grup de ghizi dominicani, intr-o seara,au ales sa petreaca  la un Rancho Tipico din orasul portuar, San Felipe de Puerto Plata!  Acolo, dupa ce au baut o anumita cantite de alcool, din "greseala", canadianul in timp ce incerca sa  caute o cabina WC la barbati, probabil datorita starii euforice  a intrat intr-una de-a sexului opus, unde intamplarea face sa o fi "gasit" pe una dintre ghidele cu care petrecusera in seara respectiva si ea ceva mai putin dispusa la aceea ora de a ghida prin Puerto Plata si mai mult de a se lasa adulmecata de organul tanarului canadian! Proaspata-i sotie, probabil vazand ca sotul intarzie, s-a dus in cautare-i si a descoperit ca in cateva minute incredibil de usor se poate desface un juramant aici in Caraibe!
 Poate v-as plictisi daca as continua seria. E lunga, sincer! NU, nu sunt cazuri izolate...! Daca ar fi, n-ar avea rost scrise!
 Dar am sa mai revin cu detalii... cat de curand! Salutari din ...!