vineri, 28 octombrie 2011

Viziuni diferite-Caraibe un loc pentru cei ce inteleg

Caraibe a fost un loc ravnit de cand e turismul in floare! NU ca ar fi ceva mai frumos decat Edenul, dar are farmecul povestilor si al filmelor si oricum are o vegetatie luxurianta 12 luni per un an!
 Ce se intampla:: Nu este insa un loc deloc pentru persoane care cred ca daca investeti intr-un si mplu local si daca nu ai bani suficienti  in continuare, ca sa ii poti imparti incoace-incolo, niciodata nu vei putea functina! Dar va dau o sugestie: Incazul in care investiti in Republica Dominicana intr-un local, e important sa stiti exact ce vreti!
 Si inca ceva: Pardisul nu se cucereste usor: Si trebuie rabdare si bani ! Nu e vorba de abuzuri, nu e vorba de nimic altceva ! E o lume unde se respira doar bani! Ah... daca vrei afacere in zona dominicana ...hahah...e altceva! Acolo  cu un ceva banut faci ceva! Daca intri in zona turistica...e o diferenta totala! Am avut un asociat in urma cu cativa ani in aceasta zona, si mi-a spus! Habar nu ai unde ai venit! Aici se respira bani! REPET, E VORBA DE ZONA TURISTICA! SI REPET: IN UNIUNEA EUROPEANA SE TRAIESTE MAI IEFTIN SI ....DAR GANDITI'-VA CE INTRA IN UNIUNEA EUROPEANA SI CE INTRA AICI, ZILNIC! UN EXPERT IN ECONOMIA CELOR DOUA ENTITATI GEOGRAFICE ...SA NE EXPICE!