luni, 28 martie 2016

vizita in Romania din Republica Dominicana


Dupa 13 ani, de cand am plecat din tara, 2013, am ajuns la concluzia ca trebuie sa ma implic in diferite sectoare de activitate, pe care nu le practicam niciodata inainte de plecarea din Romania!
 Asadar, fiind in acest moment, implicat in procesul cultural din provincia dominicana de Dajabon, ca si asistent cultural al Directorului Regional din Ministerul de Cultura, Ruben Dario Villalona, un cunoscut etnofolclorist si om de cultura dominican, am hotarat sa creez o punte intre cele doua entitati locale: Dajabon si orasul unde am trait peste 25 de ani, Satu Mare, Romania!
In acest context, am stabilit o deplasare in tara noastra, impreuna cu o delegatie internationala, din care vor face parte, medici, oameni de afaceri, oameni de cultura si politicieni dominicani, cu scopul de a forma un schimb cultural, economic si turistic intre cele doua provincii: Dajabon si judetul Satu Mare, si nu numai!
 mai jos, va prezint lista cu invitatii mei:
1.Lic. Carmen Rodriguez de Paulino, Presedinte Executiv, Grupul Hotelier si farmaceutic Raydan, Dajabon, Presidinta  CLuster Turistico din Dajabon!

2. Luis Alberto Reynoso, presedinte al  Agentiei de Dezvoltare Teritoriala din Dajabon, (ADETDA)
3. Dr. Victor Collado, medic din Statele Unite ale Amercii, representant al Ministerului Sanatatii din Republica Dominicana - zona Dajabon
4. Ruben Dario Villalona, etnofolcorist,publicist,ziarist, Director Regional din Ministerul de Cultura, Republica Dominicana, Director al Casei de la Cultura Dajabon!
5. Indira Herrera, profesoara, secretara de la delegatiei dominicane din provincia de Dajabon, insarcinata cu prezentarea sectorului educativ
6. Calin Daniel Cruceru, traducator
7. Kilvio Karela, tanar om local de afaceri!


CALIN DANIEL CRUCERU, DAJABON, 28 MARTIE, 2016