sâmbătă, 25 iunie 2011

Oferta turistica neobisnuita in Caraibe si invatare rapida a limbilor straine!

Turism modern, la preturi fara concurenta! Doar pentru lunile iulie-octombrie 2011, 450 de dolari/saptamana sau  600 dolari /12 zile, la Fundatia si Complexul Turistic Suncampdr, cazare in vile rustice, dotata cu bucatarie complet echipata,apa calda, internet wi fi,  in Complexul Turistic Suncampdr, din Muñoz, Puerto Plata. In pret este inclus si un curs de invatare a limbilor straine, spaniola, franceza, sau engleza dupa o metoda probata cu profesori experimentati iar cei ce studiaza au posibilitatea sa exerseze pe viu limbile invatate  cu toti cei din Complex, francezi, canadieni, hispanici si americani  seara sau in cursul zilei! O imbinare a utilului cu placutul beneficiind de mare, plaja si in acelasi timp de munte, rauri si padure tropicala! Dar si cu bazele puse pentru invatarea unei limbi straine! Tel 001 809 320 1441, franceza-engleza, 001 809 1589 in romana si e mail info@suncampdr.com  in engleza si franceza sau calcru69@yahoo.com in limba romana! De asemenea, cautam voluntari pentru Fundatia Suncampdr pentru a duce impreuna o lupta impotriva saraciei si mizeriei! Acestia se vor bucura de privilegiul de a primi reduceri la locatie si de a trai la un pret de invidiat si a cunoaste cultura si obiceiurile caraibiene si de invatare a limbilor spaniole si creole si de a face parte dintr-o echipa internationala de ajutorare a persoanelor defavorizate din Muñoz Puerto Plata! Cautam tineri si  persoane de toate varstele care doresc sa contribuie prin cunostintele sale de limbi straine, franceza, engleza sau germana,medici, profesori, terapeuti etc!    Accesati site-ul pentru informatii complementare, www.suncampdr.com !
Fiecare dintre noi, de asemenea, poate sa contribuie  prin cunostintele sau abilitatile sale, acordand o mana de ajutor impreuna cu noi si pentru a darui ceva din capacitatile nostre atat fizice cat si intelectuale  copiilor si persoanelor suferinde de pe urma cutremurului din Haiti! Voluntarii vor avea beneficii la cazare si altele pe perioada voluntariatului in Fundatia Suncampdr.com

Va asteptam cu multa bucurie!

Sambata trista si o vacanta avantajoasa in Caraibe

Sambata trista in Caraibe! Afara e frumos, e cald si bate vantul dinspre mare care vesnic pare neobosita! De undeva de prin apropiere imi ajunge pe la nari un miros de peste in pregatire, de dimineata tihnita in familie dominicana si muzica, bachata cu Aventura cu o noua cantare mai proaspata scoasa  pe piata muzicala de  aceasta formatie boricuo-dominicana!  Portoricanilor li se mai zice si ``boricuo`` pe aici !
 Lumea se plimba agale pe faleza din Puerto Plata! Foarte putini straini astazi, fie turisti, fie rezidenti,  pe stradutele inguste ce duc dinspre oras catre Avenida Malecon, Bulevardul  Falezei, (pe romaneste), despre care primarul  de origine araba, Walter Musa, sustine ca este cea mai frumoasa din Caraibe! Se vede muntele, Loma Izabelei, Reginei spaniole, si Telefericul! Totul e trist deoarece am primit vesti despre cunostiinte ce au avut accidente rutiere in cursul zilei de azi! Multe accidente rutiere! O  adevarata aventura sa te pui si sa sofezi in tara asta! Nici o regula de circulatie! Dar toata lumea coonduce  mai putin eu, fricosul! Mie sincer mi-e teama si de ce ti-e frica nu scapi! Asa ca mai bine calatoresc cu mijloace de transport in comun!
  Afara e o caldura insuportabila azi si o liniste monumentala, doar palmierii vorbesc parca in soapte miscandu-se si  aplecandu-si frunzele mari ce par niste frizuri incalcite de par de negri  vopsit in verde, in bataia vantului, catre putinii trecatori prin zona! Ici colo cate un caine vagabond sau un cersetor care vaneaza aparitia vreunui turist ratacit prin Puerto Plata...!
 Singura veste buna a venit din partea Dianei Pellerin care a anuntat dimineata ca face o reducere la niste pachete foarte interesante pentru perioada iulie -octombrie, si anume 450 dolari pe saptamana, sau 600 de dolari pe 12 zile, cazare, masa si curs intensiv de limbi straine iar pentru cei care vin sa faca munca voluntara li se acorda si mai multe facilitati! Hm, e bine sa vii aici si  sa imbini placutul cu utilul, sa beneficiezi de plaja, mare, munte, rau ecologic si  padure tropicala! Iar metoda de invatare este vie! Daca optiunea ta e franceza, aici poti sa inveti si sa exersezi ce ai invatat chiar in  limba lui Moliere, cu clientii francezi canadieni! Daca e engleza, la fel! Ah, daca e spaniola, e si mai bine, deoarece este limba oficiala a statului dominican! O vacanta avantajoasa cu ghizi in limba romana!
 Eu nu mai sunt turist. Pe vremea cand eram,  nu stiam ca exista  aceasta Fundatie!
 Cine e interesat poate sa trimita un email la info@suncampdr.com sau calcru69@yahoo.com sau sa telefoneze la numerele 001 809 320 1441, in engleza, franceza si germana si la 0018093201589 in limba romana! Sa vedem cum facem cu avionul sa nu fie prea scump! Oricum nu va va parea rau, fie ca sunteti in Romania, in Italia, Germania, Belgia, Spania, Anglia, Franta, SUA sau Canada, etc! Suncampdr.com va asteapta cu bratele deschise!