duminică, 25 decembrie 2011

O informatie in Caraibe-1000 de dolari

Fiindca am 20 de prieteni si persoane care vor sa ajunga in Caraibe, am sa le fac o precizare si am sa-i rog in acelasi timp pe cei care vor sa-si exprime parrerea la ceea ce va prezint in continuare!
Acestia sunt romani din tara, 7 si 13 din afara granitelor!
 Am avut o trista experienta cu o stimabila doamna de prin zona Timisoarei de origine sarba, care a venit acum cateva saptamani aici si am ajutat-o sa-si deschida un local in zona sudica a tarii!
 Insa cum lumea care vine nu prea stie ce se intampla in zona, ceea ce e si normal, localul domniei sale nu prea functioneaza si ce e mai trist ma judeca si ma face vinovat de acest fapt!
 Ce se intampla! Stimabila m-a insarcinat sa conduc localul ei pe o perioada si am acceptat pentru generozitatea ei anterioara si am facut un efort de a lasa un loc comod  chiar daca nu-mi oferea multi bani!
 I-am cerut niste bani ca sa pot sa fac publicitate deoarece domnia ei in loc sa investeasc in ceea ce de fapt e mai important , in publicitate, a investit in decorarea localului!
 Publicitatea aici se face in felul urmator:
 Fiind zona turistica exista aceste elemente cheie pentru a putea avea clienti. Trebuie sa contactezi persoane care au afaceri in zona plajei deoarece lumea ce vine aici in special sunt turisti si care vor sa stea la malul marii! Trebuie sa investesti bani in a-i determina pe acestia sa-ti aduca turisti si sa le dai procente.
 La fel, un rol determinant il au prostituatele care de fapt fac acelasi lucru!
 Acum doamna nu vrea sa inteleaga ca fara aceste doua forme de a atrage turistii, localul nu functioneaza mai ales daca nu e in cea mai buna zona cea mai buna!
Asadar acum ma acuza de faptul ca sunt nebun si ca vreau sa-i distrug localul! O neintelegere cauzata de  si de faptul ca o anumita firma de imobiliare care nu cauta altceva decat sa acapareze naivii adica turistii care sunt naivi pentru faptul ca nu sunt din zona si care au foarte bine puse la punct strategiile de inselare! Aici toata lumea traieste din comisioane! Asadar acestia i-au prins slabiciunea clientei lor si acum incearca dupa metode mafiote sa ma discrediteze! Si acestei firme i-am facut gratuit publictate si de care ma dezic! Inca nu-i dau numele insa o voi face-o foarte curand!
 Facand aceasta precizare vreau sa atrag atentia ca in cei 9 ani am avut de a face cu cativza romani care au procedat la fel ca si stimabila doamna: S-au lasat dusi de val dar nu de cel al marii ci de cel al inselaciunii anumitor firme oportuniste care nu fac altceva decat sa surprinda pe cei care inca nu cunosc elementele cheie a cum trebuie sa te organizezi si ce sa faci! Doamna ma cuza si de faptul ca nu avem gusturi comune si ca am gandi diferit. Nu e adevarat deoarece trebuie sa gandesti cum sa-ti faci localul functionabil si nu in functie de gusturile noastre! Turistii sunt foarte modesti si clientii sunt diferiti de cei de pe malurile dambovitei sau ai Begai...Si acum suport consecinte devastatoare! De aceea am luat hotarea ca oricine ajunge aici o informatie sa-i coste 1000 de dolari ca sa le spun ce sa faca sa nu-si piarda alte mii, zeci de mii sau sute de mii!