vineri, 24 august 2012

AFACERI IN SOSUA-REPUBLICA DOMINICANA

Raspuns la intrebari pentru cei interesati:
1.AFACERI LA PLAJA SOSUA- Aici exista o plaja foarte frumoasa si naturala unde exista baruri langa baruri si casute langa casute! Este foarte frecventata plaja in perioada de sezon, in general decembrie iulie, insa si august.septembrie. Avantajele sunt ca acestea au sistem propriu si liber de administrare, se pot cumpara punctele de vanzare, la preturi excelente, intre 15-60 mii de dolari,impozite 0, controale 0!Se plateste la asociatie o simbolica suma!

foto; flunk.de
PLAJA SOSUA ZONA DE TRECERE DINTRE SOSUA SI CHARAMICO-BARURI RESTAURANTE DE-A LUNGUL DRUMULUI DE PALJA NATURALA:

2.LOCALURI SI BARURI IN CENTRUL STATIUNII SOSUA- Fiind o zona centrala, El Batey Sosua, este o zona de distractie si agrement cu 3 plaje.Discoteci, baruri, pizzerii. Barurile si localurile functioneaza uneori ca si cluburi, tinand cont de miile de rezidenti straini, cat si ca si destinatii pentru turistii sezonieri! Exista si restaurantul Dracula, din Centrul Sosua, un restaurant foarte elegant, proprietara este o romanca si cea care este insarcinata de buna functionare la fel, stabilita in Canada de 27 de ani, insa de origine din Baia Mare! Localul cu noua administratie,  functioneaza dupa forma de servire, occidentala si nord americana, intr-o pura ambianta canadiana si romaneasca-dominicano-haitiana si satisfacand gusturile tuturor pretentiosilor in gastronomie si bauturi alcoolice si racoritoare naturale!
3. AFACERI IMOBILIARE- Cele mai bune investitii in Republica Dominicana, sunt cele in zona bunurilor imobiliare! Multi straini vin pentru prima data aici si raman socati ca aproape fiecare casa si local este de vanzare. Esti tentat sa crezi ca ceva "grav" se intampla in acest loc. Insa nu e DELOC ASA! Realitaea este ca ai cumparat o casa sau ti-ai construit-o si aceasta devine dupa foarte putoini ani o excelenta afacere! Preturile la imobiliare cresc in fiecare an si niciodata nu scad! Este o clima excelenta in aceasta zona, ferita de inundatii si cicloane, ceea ce inevitabil duce la o foarte mare cerere de servicii de constructii .