luni, 5 septembrie 2011

O toamna ceva mai calda ca de obicei, cu Vico Real Estate

Dominican Republic, real-estate:Villa for sale in a Gated Comunity in the Dominican Republi: front of the house  frumoasa vila care a trecut prin "mana" lui Grehard Bulla!
 A trecut furtuna si Irene, a trecut vara si aici, insa tot vara ramane. Poate prin decembrie coboara ceva pana la 18 grade Celsius, aici in zona litorala.! Apoi asteptam sezonul! O prietena de-a mea vrea sa deschida un restaurant in Sosua! Vom avea mult de lucru...!
 In Caraibe e liniste insa, si nu se streseaza decat cei carora le place! Chiar daca vara trece...vara vine! Sau cei care inca nu sunt acomodati! Un roman cand ajunge aici, zice ca-i trebuie timp sa nu se mai gandeasca la probleme! De canadieni nu va mai spun, ca v-am tot spus! Si cred ca sughita o natie intreaga...Ii mai las sa raspire! Zilele astea fiind ocupat, nu prea am avut de a face cu ei,ci mai mult, cu nemtii de la vico-real estate! Alte gandiri, sunt europeni! Sa vedem cum trece saptamana! Acestia, cei de la Vico, au cele mai frumoase case si vile de prin zona si sunt foarte responsabili! Case ieftine la preturi bune! Si afaceri la cheie: Restaurante, baruri si altele! Priviti acest link si va puteti documenta! In curand il vom traduce si in limba romana!
http://www.vico-real-estate.com/index.php?lang=es&content=team. Aici puteti gasi o gama larga de imobiliare de inchiriat sau  cumparat! Veniti deci, cu noi in Caraibe!