luni, 14 octombrie 2013

TREIZECI DE ADEVARURI PE CARE POPORUL AMERICAN AR TREBUI SA LE STIE*


 
Incapacitatea majorității republicane din Camera Reprezentanților, și democrații , care controlează Senatul și Casa Albă pentru a ajunge la un acord pe o lege a bugetului, a provocat o "oprire" partiala a statului federal . Sute de mii de funcționari au fost forțați să își ia concediu fără plată , în timp ce guvernul SUA contiunua actul  ... de finanțare totala a Radio anti - cuba și TV Marti 
Pentru a explica, vom expune mai jos de 30 de adevăruri pe care poporul american ar trebui să știe :
1 . Radio și TV Marti au costat mai mult de 500 milioane dolari SUA contribuabililor .
 
2 . Bugetul federal include mai mult de 30 de milioane de dolari anual, la Oficiul de Cuba Radiodifuziune , responsabil de radio și TV Marti .
 
3. Numai funcționarea TV Marti , ceea ce nu se vede în Cuba, are costuri pentru cetățenii americani de peste 20 de milioane de dolari pe an în taxe .
 
4. De banii beneficiază de fapt, elementele mafiei cubaneze , inclusiv congresmeni cubanezi .
 
5. Congresmeni și specialiști americani în domeniu, sa ceara deconectarea de la stație și să recunoască că bugetul federal pentru transmiterea de radio și TV Marti este un deșeu .
6.Iunie. Un studiu din 2009 de către Aparatul Guvernului ( GAO ), "brațul" de anchetă ale Congresului, indică faptul că este încă neclar dacă există cubanezi care aud sau vad transmisiile de radio și televiziune Marti .
7.Iulie. Așa - numitul Martí Radio, aprobat ca un serviciu de Voice of America ( VOA ), încalcă legislația Statelor Unite în sine .
8. August. Datorită caracteristicilor sale, sistemul său de corespondenți , structura internă , ​​orele sale de emisie, conținutul și dezvoltarea de programare, se comportă nu ca un serviciu atașat la un alt post  ci ca un post de radio puternic care vizează destabilizarea Cuba .
9 . Prin intermediul emisiunilor în Cuba birou ( de birou din Cuba Broadcasting ) - Agenția federală , sub rezerva Consiliul Audiovizualului de administrație - și alte agenții, unde  plăți ilegale s-au făcut la 44 de jurnaliști de la Miami în anii 1998-2002, care a scris, publicat sau raportat în Miami mass-media, articole și rapoarte ostile și discriminatorii cu privire la Cuba șidespre cei cinci cubanezi încarcerati în Statele Unite .
10 . Recepția în Cuba Radio și TV Marti este practic zero.
11 . Agenții de știri, cum ar fi AP și The New York Times, dusmani ai Revoluției cubaneze, au prezentat declarații ale congresmenilor și specialiștilor în domeniu, care pretind de pe stații.
12 . 27 martie 1990 a început agresiunea-televiziune, pentru a pune în funcțiune un emițător de televiziune la bordul unui aerostat captiv de la 3000 de metri inaltime pe un nisip din Insula de Sud din Florida, pentru a acoperi partea de vest a țării, în primul rând Havana .
13 . O nouă formă de transmisie de televiziune are loc 20 mai 2003  iar apoi de la douăzeci și unu august 2004 , aeronavele militare utilizate cu CE - 130J singur, Commando aparținând uneiunitati de război psihologic, Forțele Armate ale țării .
14 . În 2005, uraganul Dennis dispărut balon captiv situat la 10 de mii de metri în Cudjoe cheie , în cazul în care transmiterea TV Marti .
15 . Din august 2006, emisiunile de televiziune au fost realizate utilizând un Gulfstream motor twin- G - 1 închiriate la o companie aeriană .
16 . La 4 septembrie, Washington Post, a publicat un articol care a dezvăluit faptul că aeronava utilizată în transmisiile de televiziune cubaneze , este staționata la un aerodrom în mediul rural din Georgia  și plătește unui antreprenor 79 500 de dolari pe an pentru păstrarea în siguranță .
17 . Ei au aproape legăturile cu grupuri contrarevoluționare care trăiesc pe insulă prin intermediul  .stației  guvernului SUA, Radio Marti
18 . În Radio Martí , corupția , frauda , nepotismul și favoritismul au continuat în ultimii ani.
19 . Programarea de Radio și TV Marti este inestetica saraca si imorala, a dominat minciuna , blasfemii, de multe ori este părtinitoare și nu îndeplinește standardele jurnalistice .
20 . Biroul din Wisconsin, prin senatorul Russ Feingold , a recunoscut că " bugetul federal pentru transmiterea de radio și TV Marti este o pierdere . "
21 . Rep William Delahunt , D-Mass. , a declarat acum câțiva ani : " Va provoc să găsiți pe cineva care a urmarit postul tv, TV Marti . Este un post de televiziune fără să se audă " .
22 . De la US catre teritoriul Cubei sunt  difuzate săptămânal  mai mult de 2000 de ore de radio și televiziune pentru 30 de frecvențe diferite .
23 . Este suficient să amintim că în 2009 a existat o escaladare în transmisiile ilegale, atingând o cifră de 2 087.5 oră, cauzând interferențe la stațiile cubaneze .
24 . Semnalele de difuzare de televiziunea cubana, de pe teritoriul Statelor Unite  a fost un adevărat război de ordin tehnic, diplomatic și de inteligență .
25 . Ea a neutralizat semnalul TV Marti în diferitele sale variante .
26 . De aproape 30 de ani, guvernul Statelor Unite au încercat să impună  statul cubanez doctrina sa de dominație prin Radio Marti .
27 . Televiziunea Marti dauneaza și încalcă principiile generale ale dreptului internațional și a mass-media , reglementările Uniunii Internaționale a Telecomunicațiilor și dreptului cosmic .
28 . Cuba are obligația și dreptul de a raporta astfel de acte ilegale sub diferite setări multilaterale , să apere suveranitatea poporului său , care include bucurie fără interferențe de frecvențe radio și televiziune , care corespund , sub rezerva regulilor și reglementărilor de drept internațional .
29 . Cuba a criticat in mod repetat interferentele cauzate de sistemul de radiodifuziune cubanez , ca urmare a transmisiile ilegale de pe teritoriul Statelor Unite .
30 . În timpul administrației Obama nu sa schimbat nimic în proiectarea și punerea în aplicare a unei politici externe hegemonic, care încearcă să distrugă Revoluția cubaneză

 
                                      * Partidul Comunist din Cuba
                                      Postare Facebook
              Traducere si adaptare, Calin Daniel Cruceru