sâmbătă, 23 iulie 2011

Victor Herrera-un colombian in Republica Dominicana

 Prietenul meu, Victor Herrera este un columbian stabilit in Republica Dominicana de zece ani! L-am cunoscut aici in SunCampdr, el fiind unul dintre promotorii, impreuna cu Diane Pellerin, ai Fundatiei De Ajutorare a populatiei haitiene din Munoz Puerto Plata, Republica Dominicana. De asemenea, este directorul de Marketing al Complexului Ecoturistic, Suncampdr.com

Victor Herrera, ultimul dreapta in picioare,
 asistand la ceremoonia
 de inmanare a diplomelor de absolvire                                          
  

Victor este  convins ca lumea online va lua treptat locul celei "off"! "Vanzarile de azi, se fac diferit de cele de ieri. Daca nu demult stilul de vanzari al unui produs era bazat pe criterii clasice, acela de a urmari un castig imediat si  deseori fara scrupule, acum trebuie sa avem in minte mereu, faptul ca, lumea este foarte bine informata si  orice vanzare care se face pe criteriul  clientul nu stie ce cumpara, daca cumpara pentru prima data acel produs, fie el si turistic, in ziua de azi cu noianul de informatii, nu se mai poate exagera si insela! Daca o face, o savarseste pentru prima si ultima data! Eu lupt cu mentalitatea si de asta pot sa spun ca avem clienti si in extrasezon, deoarece pagina noastra web, ceea ce promite si implineste!
  Victor, columbian din Bogota capitala acestei tari, a ramas aici, dupa ce a fost inviatat la o conferinata in statiuna Cabarete, Republica Dominicana, in 2001, si gasind acest ambient de afaceri turistice, din zona nordica Caraibeana,  si-a instalat propriu job!

Impreuna cu voluntarii programului sau de Ajutorare! 

 Cu timpul, a fost cooptat in staff-ul de conducere al Dianei Pellerin, fiind co-presedinte al Fundatiei SunCampdr.com si al Complexului Turistic cu acelasi nume!