sâmbătă, 16 februarie 2013

IMRE ARADI-UN MAGHIAR INDRAGOSTIT DE MONTECRISTI


nadapersona8.blogspot.com
Imike in acest moment e la plaja! A fost anul trecut in Sosua! Acum e aici, i-am facut o relatie la un hotel unde plateste 500 de pesos pe zi, adica cam 10 euro si se simte bine. A fost 2 saptamani in Miami, e ceva mai scump acolo...
Mi-a zis ca, de fapt, totul e chestie de fantezie, ca SUA, ca etc. In tarile astea dezvoltate e multa vorbarie, e lux care uneori se plateste mult mai scump decat ar trebui, si mai ales ca noi romanii suntem ahtiati de zgarie-nori. In Buenos Aires ai acesti  zgarie nori cu duiumul, construiti dupa sistemul New York, insa forfota de acolo m-a terminat, in sensul ca am stat in Olanda, in Amsterdam, dupa ce am plecat de acolo, din Argentina, doar in parcuri, ca sa ma recuperez!!!
 Sa revin insa, la ungurul meu prieten...
I-am facut un program ca nu se va plictisi deloc. El nu e amator de lux desart, nici sa faca poze ca sa trimita in Ungaria, de forma...ba tu vezi unde-s eu, ci ii place sa traiasca momentul .Imike nu organizeaza! Se trezeste si ce-i trece prin minte asta face! Asadar viata i se simplifica!
La 12 vine sa manance in restaurantul celui mai bun prieten al presedintelui tari, Danilo Medina! Mancare ieftina si buna ...si mai ales imi place ca ma invita si pe mine!
Cam asta e azi din Caraibe.Ah, ne-am si indragostit...Dar asta e o chestie total personala!