joi, 15 septembrie 2011

Satmareanul.net imi trimite poze cu fostul bloc aici in Caraibe

 Blocul meu din Satu Mare

M-am abonat la satmareanul.net, un ziar local din, dupa cum se si intituleaza aceasta publicatie online, Satu Mare. Aseara, aici in Caraibe, unde locuiesc in prezent, am deschis cutia postala electronica si am dat de un material despre Cartierul meu, unde am locuit 27 de ani si de unde am plecat inspre indepartatul tinut al Caraibelor!
http://www.satmareanul.net/2011/09/15/cartierul-solidarita%c8%9bii/?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+Satmareanu+%28Satmareanul+-+The+best+news+in+town%29&utm_content=Yahoo%21+Mail
 Mi-am aruncat  privirea peste pozele afisate si am dat de curtea blocului meu! Intre timp,apartamentul nostru a fost vandut, iar parintii s-au mutat in Baia Sprie, unde au si decedat!
 Ce frumos si pitoresc se vede blocul meu de aici de departe! Desigur, 27 de ani sunt o viata de om si care nu se poate uita asa de usor. Un lucru insa il repet: Satmareanul.net mi-a facut o surpriza neasteptata. Ii multumesc! Si mult succes in activitatea-i jurnalistica on line!