vineri, 4 iulie 2014

ROMANIA BASESCU SI VOICULESCU




Grigore Cartianu il avertizeaza pe Varanu ca i s-a terminat era dizgratiei acestui santajist ordinar si profesor universitar! In acelasi timp, sustine reputatul scriitor si jurnalist, a venit vremea ca Revolutia sa se implineasca incet incet. Dupa 25 de ani de la izbucnirea acesteia!!!

                                                www.ziartricolorul.ro

Chiar daca as putea dezamagi unii prieteni, trebuie
sa cred, imi spune mie ceva, ca acest individ, este unul dintre cei care a creat monstri in Romania dupa primi ani de la Revolutie! Revolutie a fost, chiar daca in spatele acesteia a existat o lovitura de stat!
 Personajul malefic despre care vreau sa va vorbesc este Dan Voiculescu! La o simpla analiza imi dau seama ca acesta il ataca furibund pe Basescu, care a fost cel mai curajos presedinte din cati a avut Romania de la Ceausescu incoace! La polul celalt e lasul Ion Iliescu,un dribleur de joasa clasa morala, un superficial insa un  excelent inducator in eroare a maselor prin demagogia invata la scolile moscovite!
Poporul roman e foarte usor de pacalit, este sentimental si daca-i pici bine, romanului, vorba din popor, uita sa ma gandeasca si alte lucruri rele despre tine.
De ce il loveste de la inceputul mandatului sau, inca
de la primul, acest ticalos ordinar, Felix, pe actualul presedinte al Romaniei?! Tocmai pentru ca stia ca sistemul mafiot creat de Voiculescu insusi, doar Traian Basescu ar putea sa-l anihileze! Cum? Pur si simplu lasand justita sa-si faca treaba ei!
In acest caz, Varanu, stiind ca sfarsitul ii e pe aproape, a inceput lupta! Precum un bun securist si turnator ce era a invatat ca arma atacului e contraatacul si subtil si-a atras cativa jurnalisti lingai, avizi de bani, cu trecere la public si a inceput sa se apere contratatacand inca de multa vreme, anticipand, insa, in mod gresit si sperand ca, calomniile sale vor da roade si-l vor indeparta pe Basescu de la putere! Cum ulciorul merge cat merge la fantana, dar se mai sparge, uite ca i-a venit vremea si trucurile lui au tinut putina vreme! Cu el vor pleca multe mituri, personaje mondene, oamenii de lux cu femei-tarfe facute celebre pe bani delapidati si inselaciuni in masa!
 O singura problema trebuie, insa, rezolvata: Daca vine cineva, unul precum Victor Viorel la presedintie, democratia si independenta institutiilor statului castigata cu chin si vai, vor fi din nou compromise! Cum Grigore Cartianu spunea deunazi ca Revolutia abia acum isi da roadele cu adevarat, trebuie sa luptam ca acest rezultat, de mult asteptat, sa duca  la bun sfarsit!
 NU sunt Basist, cum ar putea crede  unii, insa va spun cine este capul rautatilor in toate acuzele si cine a fabricat o imagine si cine areusit sa duca de nas un popor si multe personalitati: Acest ticalos si periculos varan, Dan Voiculescu Felix!

Calin Daniel Cruceru