vineri, 6 ianuarie 2017

REPUBLICA DOMINICANA NU ESTE PENTRU OPORTUNISTI


Exista o forma suportabila de a fi inteligent si in acelasi timp sa fii... suportabil!
 Dar inteligenta parsiva este de neiertat si insuportabila!
EU

Mai poate fi vorba despre o maniera de a fi cu bun simt sau macar a mima buna crestere in ziua de azi, fara ca sa nu scoti lumea in sarite?
 Nu stiu cine mama dracului, v-a convins in mintile voastre bolnave ca veti gasi cu forme mafioate, cai dechise la fiscul paradisului (fiscal) si sa fiti sireti, jmecherasi nascuti in  Crpati, romani falnici, care ati simtit, mirosit, ca in Republica Domincana se aplica legea banului vostru murdar si siretlicurile care in tara incep sa vi se afume, ca odata ajunsi aici, totul se rezolva cu bani, calcand cadavre... Chiar credeti ca  sunteti de capul vostru!!!??? Imi place, de asemenea, sa dau citate din romani celebre cand vad asijderea obiceiuri mioritice jenante. Petre Tutea v-a depisitat inainte de a va naste intrusilor: "Prostul este inzestrat cu o scula care tine loc de inteligenta: siretenia!" Numai ca mai sireti ca si caraibienii, e mai greu sa fie romanasii care miros a flori mucegaite de bani murdari!
"Hai sa furam in Republica Dominicana, fara DNA, hai sa cautam frairi, calauze, pe unde-om putea, ii elminam sau ii bagam in scalvie, sarantocii, ca , deh, avem noi metode, hahaha,... si uite asa, ne facem damblalele! Hai, sictir, ca va jur ca nu va va fi asa simplu!!!
Republica Dominicana nu mai poate fi acparata de niste intrusi care in tara au facut ravagii la capitolul fonduri, si care acum incearca prin metode non-ortodoxe, o eliminare a tuturor care au cunostinte dar pe care au incercat sa-i foloseasca cu obrazncicie!
Un joc extraodinar, o umilinta "dragalasa de niste persoane care si-au batut joc de fondurile UE, in Romania si care azi, cu cea mai abila forma, si aroganta, o inceraca aici!
Victime nu suntem! Fiti fara de griji, ticalosilor!!!!
Niste exclusi, din viata politica romaneasca, niste penali, ma rog, pretinzand ca vor cauta, sub o forma "decenta", o stralucitoare maniera comerciala, ca sa-si satisfaca poftele, incepand cu un.... proiect...! Hm
 Cautand sa gaseasca iscoade naive, ei, cu o mizerbila dar deloc eficienta tehnica, incercara  eliminarea celor care le-au deschis portile cu sinceritate, cu metode deja uzate, asa precum bunicii lor ceausisti, apoi iliecisti, nastasisti, taricenisti, wow si list incepe de la...Burebista!
 Calin Daniel Cruceru


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu