marți, 14 iunie 2011

Viajoa.ro

A scrie cand ti-e somn e foarte greu. Pentru ca pur si simplu ti-e somn si nu poti sa gandesti. Ai merge la culcare dar ceva te mai tine langa computer! Ajungi sa crezi ca nu mai exista viata daca te desparti de el. Si asa e! Viata incepe dimineata cu facebook! Se termina cu facebook. In ultima vreme imi place sa scriu materiale pentru Travel! Niciodata nu m-au interesat banii, cand scriu pentru blog travel! Si spun asta pentru ca am trait intr-o vreme doar din scris! Nu stiu sa scriu bine , niciodata nu am scris iar acum scriu ce vreau ca-s pe blogul meu! Pe vremea cand lucram in presa, redactorii imi spuneau inainte de a incepe vreun material..`` Crucerule , nu scrie poezii!`` Niciodata nu am putut sa-l inteleg ce vroia sa spuna pe unul dintre redactorii sefi....Alta data imi zicea ca scriu cu piciorul. Aveam si, sa le spun asa,  admiratori! Si acestia  oameni care au scris carti la viata lor.  Sunt cunoscuti in lumea literara cu premii. Nu le dau numele acum. Poate altadata. Si astia mi-au vazut un mare viitor ca si ziarist. Nu...!Eu nu pot sa fiu ziarist niciodata. Pentru ca trebuie perseverenta. E multa munca si foarte putini bani.Dar din cand in cand imi place sa scriu! Am cunoscut in urma cu 6 luni un traficant de droguri dintr-o tara europeana! Fusese inchis 4 ani in Dominicana! Era sef de retea. Dar mi-a zis ca nici el nu stie cum a ajuns sa fie sef de retea. A intrat ca musca-n lapte. Si afland ca scriu pe blog travel si prin ziare online, m-a intrebat daca nu vreau sa scriu despre viata  lui de traficant. Era putin beat si nu l-am prea bagat in seama insa mi-a cerut e mailul! Si i-am dat unul pe care il folosesc mai rar. Acum am intrat din greseala in el zilele astea ca sa-mi inscriu o firma in Bizoo.ro si dau de o droaie de mesaje necitite. Trimise de aceeasi persoana. Ciudat...!. La inceput vroiam sa sterg insa nu am facut-o din motivul ca aveam pe foc cafeaua.! Am fugit sa inchid aragazul sa iau cafeau de pe el si m-am asazat apoi cu paharul in fata calculatorului
 L-am deschis din curiozitate dupa ce am vazut ca este o persoana cu un nume de ... si vroiam sa stiu de ce atatea e mailuuri! Si asa mi-am amintit imediat ca protagonistul este fostul puscarias! Si am citit zilele astea tot. Are talent la scris si scrie foarte bine in spaniola. A locuit 20 de ani in America Latina in Columbia,Puerto Rico si Venezuela. In Republica Dominicana a fost doar prin trecere.
 Si poate intr-o zi sa ma asez la masina de scris si sa tot scriu poate cine stie...!
 Cam atat pe azi, sunt bolnav de somn, maine vine Ioana din Canada si trebuie sa o astept la aeroport! Cine e Ioana , nici macar nu o cunosc, dar ea vine sa locuiasca deasupra mea. Va fi vecina mea! E romanca ca si mine! La revedere!