vineri, 17 iunie 2011

Viajoa.ro un nume cu rasunet

M-am indragostit de viajoa.ro! O dragoste la prima vedere as putea zice. Am dat nu stiu cum de acest blog prin ajutorul google, si iata-ma intre povesti de calatorie! Am vazut echipa , foarte tanara si cu o buna educatie civica. Asta s-a vazut dupa felul cum se exprima fiecare parte din acest echipaj de calatorie fie virtula, fie reala!! Fetele scriu bine si se autostimuleaza, sunt nebune dupa calatorii si din dragostea lor de travel a luat nastere viajoa.ro. Ah sa ma scuze baietii , Bogdan etc, care de asemenea sunt oameni de baza pe acolo...! . Chiar si numele suna exotic: Viajo a... adica, Calatoresc in...!
  Romania e o tara unde exista talente mai multe decat in  jumatatea tarilor lumii la un loc! Nu exagerez cu nimic si nici nu as indrazni sa fac afirmatii desarte. Nu sunt un laudaros. Nici cu mine, nici cu natia! Daca voi vorbi despre mine o voi face criticandu-ma! Dar am cunoscut si am trait fara sa ma laud cu o droaie de natii. Am trait intre ardeleni, fiind dupa mama de acolo, intre munteni fiind dupa tata regatean,intre moldoveni, dobrogeni sau olteni in armata, intre  unguri, in Satu Mare,intre algerieni,marocani, columbieni, chileni, francezi, argentinieni, canadieni din Quebec sau din zona vorbitoare de engleza, (nu ma intereseaza daca are o alta denumire), peruani, venezolani, curazoleni din Curazao, americani SUA, nemti, austrieci, elvetieni, olandezi, senegalezi, spanioli, dominicani, haitieni, portughezi, italieni!  Si nu in ultimul rand paraguaieni si uruguaieni cu care am convietuit o buna bucata de timp in Buienos Aires!
 Asa ca am dreptul sa fac afirmatii despre calitatea poporului nostru! La capitolul inteligenta nu ne pot intrece multi! Ca avem alte habe? ...Asta-i treaba noastra! Alta mancare de peste...!
 Romanul a intrat tarziu in lume!  A fost batjocorit de rusi, de unguri, de americani, da, ei ne-au vandut rusilor nu altii, si acum suntem batjocoriti de noi insine si de acei romani care ne sfideaza de prin tarile unde s-au instalat! De parca ar fi buricii pamantului! Adevaratii romani sunt cei care iubesc Romania.! Fie din Toronto, fie din Sao Paolo, fie din Constanta sau Roma!
 Viajoa.ro calatoreste si cauta romanii de pretutindeni! Si uite ca a gasit. Unul scrie din Buenos Aires, altul din Canada, din Praga sau din India! Iar sirul sub nici o forma nu se opreste aici. Deci...etc!! Si ea, Adriana , cea care e blonda si apare peste tot,in facebook, in viajoa.ro in materiale.... Ce-mi place la Adriana? Faptul ca ea nu pierde timpul. Daca imi vine din cand in cand o sa o intreb ceva ori trimitandu-i mesaje pe facebook online ori e mail-uri,hm, daca are timp imi raspunde daca nu ma ignora! Iar eu amuzat imi zic! Doamne de ce nu am putut sa fiu ca si ea in viata asta zbuciumata ca si  cea care urmareste ce se intampla zilnic cu viajoa.ro, pana la ore matinale pentru ca o vad mereu  pe facebook pana inspre dimineata, lucrand la intrarea vreunui material de travel npe blogul sau! Este o fata care coordoneaza Blogul cu mare sarguinta  si care cu multa seriozitate s-a impus in lumea blogurilor de travel! S-o va face in continuare! La fel si echipa sa auxiliara de care imi spune ea , este foarte legata din toate punctele de vedere...!

 Asadar, nimic mai mult, deocamdata! La mai mare, viajoa.ro!!!