luni, 20 iunie 2011

Pregatiri de Craciun in plin sezon estival

Un foarte frumos material scris pe viajoa.ro si care ne aduce aminte de indepartata luna a cadourilor, de decembrie!Adriana Cocic stie sa-si planifice munca ca si  nimeni altcineva! E o excelenta idee aceasta de-ati planifica calatoriile  Sarbatorilor de Iarna acum la jumatatea anului, cand cei mai multi se gandesc la plaja marii sau cea a muntelui, si prea putini la zapada! Cel putin in emisfera noastra unde la aceasta ora se inregistreaza cele mai ridicate temperaturi din an! Cu toate astea sunt tari precum Argentina ce are mai multe tipuri de clima, tropicala in nord, temperata in centru si rece in sud! O tara intinsa cu doar 30 milioane de locuitori!
 Adriana parca urmeaza preceptul ``ce poti face azi nu lasa pe maine`` sau in acest caz -planuieste  inca din vara ce vei face la iarna! Si asta pentru a fi sigura ca Bogdan nu se va razgandi!
- Nu te razgandi Bogdane , ca merita!!!
 Noi in Romania , ne gandim vara in special la mare si avem privilejul sa facem sejururi la tarmul Marii Negre! Nu acelasi privilegiu il au Ungaria sau Slovacia spre exemplu, tari care se vad lipsite de un litoral maritim!
Mai avem si alte locuri minunate in tara si care incetul cu incetul isi vor valorifica potentialul!  O foarte utila campanie pro-turism in Romania este realizata de Ioana Budeanu impreuna cu Eurolines. Prin periplu ei romanesc a vizitat  orase  precum Sibiul, Constanta, Iasi, Cluj, Timisoara, unde a vizitat si a facut publice cateva obiective turisitice sau moteluri de prin zonele cutreierate.O minunata forma de promovare a turismului national!