joi, 2 ianuarie 2014

ALBERTO BOLOCAN, TINERETE ELEGANTA SI TALENT


Alberto Bolocan este un artist roman, cunoscut in special din formatia Talisman, unde este chitarist!
Nu mai stiam multe despre Talisman, inca de pe vremea cand aparusera si apoi cand cochetasera cu ideea lor de integrare prin Phoenix, etc!
 Intamplator am vazut acest nume, Alberto-care mi-a atras atentia in sensul ca e un nume spaniol sau sud american, am multi amici Alberto pe aici, prin Republica Dominicana sau America de Sud- iar prenumele Bolocan, si am primit din partea facebook, ca si o invitatie de  a-l fi putut cunoaste avand amici comuni, prieten al unor prieteni virtuali de pe facebook! Asadar, din acest considerent, si din curiozitate, de asemenea, i-am adresat o cerere de prietenie pe aceasta retea sociala. Am fost acceptat. Nu l-am intrebat nimic, deoarece numele familial era roman,si nu credeam nici ca ar fi vorba de a fi un fiu amestecat intre natia hispanica si cea romana! Trasaturile-i sunt diferite de ale hispanicilor...
Insa ce m-a facut curios la acest baiat elegant a fost,  faptul ca are niste judecati de valoare diferite si sanatoase in acelasi timp, mult superioare altor tineri de varsta lui. Am cautat mai atent informatii si am descoperit ca este un membru al trupei Talisman. Cu atat mai mult, mi-am zis, (si eu cant si compun, stiu ce inseamna...)!!!
Acest tanar este unul care ar putea defini generatia lui, cum trebui sa traim in armonie si modestie, chiar daca avem cu ce ne lauda, in plus! Este sincer si corect, modest si in acelasi timp foarte talentat. A mai avut tentative de evadare din Romania, dupa cum marturiseste, insa a stiut foarte repede si bine ca acest lucru nu este unul superficial, ci dimpotriva, e nevoie de mult discernamant. Iti doresc, Alberto, un an excelent si multe realizari atat pe plan profesional cat si pe cel sentimental, pentru ca meriti tot ce e mai bune pe lume!