marți, 27 septembrie 2011

Gerhard Bulla- un constructor german in Republica Dominicana

Pe acest om l-am cunoscut in urma cu 7 ani, in Sosua, unde imparteam acelasi birou! Este cel mai cunoscut intreprinzator in zona care construieste case si diferite edificii. De fapt, are o afacere de familie, unde el este capul, iar fiica sa Franziska, proaspat absolventa a Facultatii de Administrarea Afacerilor din Puerto Plata, fiind insarcinata de partea de marketing. Ea, de asemenea, detine o firma de imobiliare, iar fiul, Paul se ocupa de partea constructiilor, in timp ce tatal lor coordoneaza intreaga afacere.
 Nascut in Rosenheim, tinutul Bayern, in urma cu 53 de ani, s-a stabilit aici acum 15 ani si este un om de vaza in comunitatea germanica din zona Sosua-Puerto Plata!
 Intrebat de ce a ales acest tinut, ne spune ca ii place mult caldura si ca aceasta tara i-a oferit libertatea de a-si coordona afacerile dupa bunul plac si unde comertul nu are mari restrictii. "Totul depinde de capacitatea de a conduce afacerea si de munca, de organizarea ei.
 In Republica Dominicana, a investi in bunuri imobiliare este cea mai buna afacere! Nu exista o scadere a preturilor ci dimpotriva, acestea cresc in fiecare an! Adica aven de a face cu o piata stabila"!, conchide acest respectat om de afaceri germano-dominican!
 De asemenea, are cele mai bune puncte comerciale pentru vanzare sau inchiriere, restaurante, magazine si altele, pentru care garanteaza ca tranzactiile se vor face in cele mai sigure conditii! Zilele trecute a vandut unei romance un restaurant si in continuare are o gama larga de localuri aici in aceasta zona unde preturile sunt mult mai accesibile decat in alte zone din Republica Dominicana si unde turismul este mai diversificat!
 Aici se poate vedea o alta afacere "apetisanta" in Sosua, la un pret ce nu mai are nevoie de explicatie.Si dupa cum v-am spus: In epoca internetului nu se poate mimnti!  Ar fi fatal pentru orice comerciant ce-si vede de-ale lui treburim cu adevarat! Salutari din Caraibe si din Sosua
http://www.vico-real-estate.com/index.php?content=listingview&lang=es&listingID=313