duminică, 25 august 2013

DANUT LUPU - SAU SA ACCEPTAM REALITATEA

Ce-i frumos place si frumoaselor!  www.click.ro ce
Romania e o tara pe care o iubim cu totii. E tara noastra. Insa uneori, noi romanii, nu stim sa discernem valorile....
 Avem talente si nu le acordam respectiva valoare.! Cazul Lupu Danut!
 Niciodata acest mare magician, nu a fost fotbalist... Hagi probabil,insa  Danut Lupu a fost un"circar", un artist al balonului rotund, si era cel care le repara ceasurile tuturor fotbalistilor nationalei.... Era secret, dar il divulg...
 Plecat odata in Israel cu nationalad fotbal, prin anii 95, l-am vazut pe Lupu la televizor,in cantonament,  in cercul  celor selectionati, intr-un hotel din tara sfanta.
Se uita pe fereastra, la mare. ..Acum realizez marea lui pasiune pentru muzica greceasca! Lupu e un romantic...!
Singurul care l-a inteles pe acest geniu, a fost Lucescu. Insa, celebrul antrenor, avea deja alte coordonate. Lupu, modest, a lasat totul in voia lui Dumnezeu.. A fi baiat bun in arta, inseamna sinucidere... Arta inseamna Lupu, in fotbalul romanesc! Danut nu e nimic din ce inseamna elitism.. Lupu e un inteligent care nu-i place sa se faleasca prin emisiuni, ii e lehamite de aceste trucuri verbale.Geniile fac si tac! Preda vorbea rau, Blaga  era un bailbait dar erau genii...Atunci, mai analfabetilor, cei care il judecati pe Lupu, mai taceti dracului ca e singura voastra sansa de a nu fi bagati in seama in sens negativ. !Trebuie sa-i dam cuvenitul merit acestui galatean celebru. Lupu este o valoare care nu va muri niciodata.Este etern ca si jucator  si mare sportiv roman al tuturor timpurilor!

CALIN DANIEL CRUCERU