joi, 9 august 2012

Tupeul si prostul gust al unor comercianti din Republica Dominicana

Nu e usor sa fii sarac si sa primesti oameni bogati! Eu sunt sarac prin definitie! Si voi fi sarac tot asa...deoarece nu ma intereseaza bogatia! Am insa sansa de a trai intre oameni bogati, dar nu ma intereseaza saltul de la nimic catre nimic! Am locuit intre oameni bogati si am avut asociati milionari! Persoane cu multe probleme si cu o viata vida...lipsita de consistenta! Au impresia ca pot face orice ...dar nu stiu exact ce anume ar putea face, de fapt! Sa-si plimbe cainii, sa-si arate geep-urile, sa-si netezeasca penisul pe dupa mese in timp ce fraierele cauta cei 5 de lei sau pesosi etc, si se vor mandria ca i-"au facut-o" lui ...!
Nu sunt o persoana invidioasa, malitioasa... si cei ce ma cunosc cu adevarat pot confirma...insa ma doare faptul ca unii care isi zic "nemti" sunt de fapt, niste caraghiosi...Cineva, mult drag mie din tara, o persoana care scrie, gandeste si analizeaza, imi spune ca sunt curajos! Nu cred ca e vorba de curaj, mai degraba de a lupta cu propria-ti temere adica a te lupti cu niste insi care nu inteleg ca traiesc ca niste viermi in umbra a ceea ce le dai, informatie, cu atata dragoste,  si care ar vra sa te sprijine dar nu-l lasa acel mizerabil de intermediar care zice:  hm eu sunt mai tare ca si tine sunt neamt, roman, portughez etc! Cel mai dureros , "verde-n fata" e atunci cand te sacrifici si cand se amesteca in , cica, afaceri, cei care au putere! Ce inseamna sa ai putere? Tupeu si proasta crestere dublata de niste bani! Asta e! Vreau sa ma corecteze cineva...! Mai greu e, prin definitie, sa accepti dezinformarea cand te sacrifici si lasi totul si dupa aia esti aruncat ca si un caine! Iar ca sa-si protejeze "maldita"-i afacere, cum ar zice spaniolii, sunt in stare sa minta sau sa accepte minciuna chiar si dupa ce aceasta a fost dezmintita! Asta doare si mai ales atunci cand victima e constienta ca si celor ce-si dau seama de nevinovatie, le convine sa fii victimizat, ca e mai usor sa condamni pe cineva sau sa accepti, in loc sa-i dai painea cea de toate zilele macar pentru sacrificiu... iti vine sa dai cu capul de toti peretii!
 Nu e chai cazul meu dar nu voi mai permite sa-si bata joc cineva de munca mea si sa castige bani grei de pe sudoareaq mea numai pentru ca e neamt, ca e gras, si ca are geep!