sâmbătă, 2 martie 2013

PIZZA IN ZONA NORD-VESTICA DIN REPUBLICA DOMINICANA

 Eu si viitorul meu partener de pizza italiana in Republica Dominicana!
http://www.youtube.com/watch?v=JhytNuwffte

 PAOLO EN CASA SUYA!
A vinde pizza aici ca si sistem de franciza cu italianul Paolo, mi se pare o buna afacere! Voi merge in alte zone si voi incerca sa ma pun pe afaceri deoarece asa zilnic imi intra bani! Am toate acesoriile puse de catre Paolo care imi da cuptor, si altele necesare pentru a fi pregatit de a vinde pizza pe aici!
 DE ASEMENEA, caut un partener care sa ma ajute sa deschidem un restaurant-pizzerie in Dajabon unde se misca bani multi, fiind zona de frontiera si unde portocalele iti cad in cap. O zona mirifica de asemenea....
 Sincer, zonele turistice sunt bune de vizitat la sfarsit de saptamana, ca dupa atatia ani traind doar in zone turistice, 8 ani Republica Dominciana, 1 an si jumatate Peru, Venezuela (Caracas si Insula de Margarita) sau  Argentina,(Buenos Aires si Mar del Plata) adevarat va spun,  nu mai vreau sa stau in acestea ci doar sa le vizitez de cateva ori  pe luna! Acolo e bine pentru cine vine in vacanta,dimpotriva, sa stai sa lucrezi o viata aici. E obositor si nu e bine pentru spiritul uman! Turisti, prostituate, turisti, prostituate! Cam asta e...In ce priveste noua mea dorinta de a face ceva in domeniul micilor afaceri, insa nelasand celelate cultural turistice, ale Academiei de Stiinte Arte si Cultura, condusa de domnul Academician Arismendi Rivas, si care de altfel se completeaza excelent cu cea de afaceri pizza deoarece totul se consuma aici stand la u pahar de vorba si mancand savuroasa delicateta italiana, ma decid ca incepand de saptamana ce vine sa dau frau liber imaginatiei lui Paolo!
Adica, daca vand pe zi 20 de pizza imi castig net cam 40 de dolari si in afara de pizza se mai poate vinde si altceva; apa, bere, racoritoare sau alte produse de pizzerie. Republica Dominicana in zona unde m-am stabilit de curand, e ieftina si as putea trai boiereste! Doar sanatate sa-mi dea Dumnezeu!
In zona turistica, nu e usor sa ai o pizzerie, daca nu ai tu propriul local. Chiria iti amareste pofta de a pune o afacere.Adica e nevoie de bani grei...Si nu am asa ceva...!
 Am decis in cele din urma, sa ma pun din nou pe negot (dupa 4 ani de alte cautari )si anume sa continui linia de pizza conceputa de bravul meu amic italian, care de 10 ani nu mai face altceva decat...pizza.
Si traieste boiereste. Il vad zilnic cam de aproape 3 luni...si nu o duce rau deloc!