marți, 9 august 2011

OFERTA TURISTICA EXCEPTIONALA CU INVATARE DE LIMBI STRAINE SI VOLUNTARIAT IN CARAIBE


          WWW.SUNCAMPDR.COM                                             
Turism modern, la preturi fara concurenta! Doar pentru lunile iulie-octombrie 2011, 450 de dolari/saptamana sau 600 dolari /12 zile, la Fundatia si Complexul Turistic Suncampdr, cazare in vile rustice, dotata cu bucatarie complet echipata,apa calda, internet wi fi, in Complexul Turistic Suncampdr, din Muñoz, Puerto Plata. In pret este inclus si un curs de invatare a limbilor straine, spaniola, franceza, sau engleza dupa o metoda probata cu profesori experimentati iar cei ce studiaza au posibilitatea sa exerseze pe viu limbile invatate cu toti cei din Complex, francezi, canadieni, hispanici si americani, in cursul zilelor sau seara la activitati recreative, disco etc! O imbinare a utilului cu placutul beneficiind de mare, plaja si in acelasi timp de munte, rauri si padure tropicala! Dar si cu bazele puse pentru invatarea unei limbi straine! Tel 001 809 320 1441, info@suncampdr.com   franceza-engleza, si 001 809 1589  sau calcru69@yahoo.com in limba romana!
  De asemenea, cautam voluntari pentru Fundatia Suncampdr, pentru a duce impreuna o lupta impotriva saraciei si mizeriei! Acestia se vor bucura de privilegiul de a primi reduceri la locatie si de a trai la un pret de invidiat si a cunoaste cultura si obiceiurile caraibiene si de invatare a limbilor spaniole si creole si de a face parte dintr-o echipa internationala de ajutorare a persoanelor defavorizate din Muñoz Puerto Plata! Cautam tineri si persoane de toate varstele care doresc sa contribuie prin cunostintele sale de limbi straine, franceza, engleza sau germana,medici, profesori, terapeuti etc! Accesati site-ul pentru informatii complementare, www.suncampdr.com !
Fiecare dintre noi, de asemenea, poate sa contribuie prin cunostintele sau abilitatile sale, acordand o mana de ajutor impreuna cu noi si pentru a darui ceva din capacitatile nostre atat fizice cat si intelectuale copiilor si persoanelor suferinde de pe urma cutremurului din Haiti! Voluntarii vor avea beneficii la cazare si altele pe perioada voluntariatului in Fundatia Suncampdr.com

Va asteptam cu multa bucurie!