marți, 27 august 2013

BASESCU, DEMISIA SI AIUREALA DIN SOCIETATEA ROMANEASCA

Traian Basescu bine-merci, a fost presedintele tarii noastre si mai este. Se creaza asociatii de tip, Basescu-demis si Basescu asa si pe dincolo.Toata lumea are dreptul sa-si exprime parerea. Pro sau contra sau cum o fi. Insa sa aiba un motiv, o logica.
 E foarte bine sa se faca presiuni mereu chiar daca ar fi cel mai iubit dintre presedinti si cel mai activ, doar asa se mentine beculetul aprins in cerebelul lor. Presedintele e un politician, regele nu!
Insa exista obsesii si ce deranjeaza e ca presedintele in functiune, nu va fi demis in nici un caz pana la noile alegeri.
In loc sa-si piarda timpul cu lozinci prin retele sociale, ar putea sa-si umple activitatea cu alte solutii viabile si nu cu un produs iesit din uz si termen de garantie cum e Traian basescu in acest moment. A-l uri pe Basescu nu inseamna rezolvarea problemelor tarii. Toti presedintii sunt urati de catre o parte a poporului. Chiar daca Basescu ar fi demis, nu castiga absolut nimic poporul nostru. Nu trebuia sa fie ales. Asta ar fi o teoretica solutie, depasita deja.
 Opinia mea e ca, mai interesant ar fi sa se creeze idei si variante pentru viitorul Romaniei. Traian Basescu nu mai are nici o importanta pentru ce va fi Romania de acum incolo. El rade pe sub mustata in fiecare dimineata, si-a asigurat protectie pe viata ca si fost presedinte, a avut doua mandate consecutive si va fi senator pana ce inimoara sa va inceta sa mai bata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu