luni, 23 decembrie 2013

DRAGOSTEA ROMANILOR PENTRU DOMINICANI SI DOMINICANCE

 frumoase si apetisante fete dominicane
Escrocheria sentimentala e o definitie la indemana orisicui! Toti oamenii, poate, prin preumblarea noastra terestra, am fost invinuti  macar o data, in viata, de acest fapt! Insa nu e acelasi lucru ca si atunci cand un popor cu tendinte de parazitism isi propune sa induca in eroare naivii si in special pe cei cu o educatie aleasa si cu sentimente mai nobile. Ma refer, in acest caz, la turistii cautatori de relatii sentimentale sau albili psihici, care intra pe teritoriul Republicii Dominicane!
De vreo 30 de ani incoace, femeile si barbatii dominicani, sanatosi in general, datoriat mediului inconjurator, al climei si  alimentatiei naturale, dotati cu un aspect fizic placut, corp atletic si cu frumoase trasaturi dobandite prin farmecul amestecurilor rasiale, latine, africane, indiene si albe caucaziene, sa produca un efect mortal pentru livizii de americani si europeni, care,  la ajungerea la destinatie, seamana a niste pui de Gostat, prin comparatie cu bastinasii, ca pe vremea dictaturii la noi, si care ajung sa-si faca niste sperante inopinant, dupa ce ajung in aeroporturile dominicane si cand, cu  doar un simplu suras, de o naturalete care seamana izbitor cu sinceritatea, si cu un fel de a fi atat de natural, te cuceresc pur si simplu fara a clipi din ochi!



 Daca esti batran sau gras de pleznesti, slab de-ti numara oasele fara dificulatate, chel, carunt etc, si fata care se uita la tine cu niste ochi curiosi si surazatori, o adevarat diva, mai sa crezi ca paradisul tau se numeste Republica Dominicana! Intrebarea pe care stupefact si-o pune impricinatul,  este urmatoarea si care e cel mai adesea folosita pentru a-si potoli uimirea. " Cum de tu, draga mea sau mi amor, poti sa ma iuebsti pe mine un om atat de urat si batran?" Raspunsul  vine dupa fiecare caz in parte" Dragul meu, mie imi plac oamenii maturi, inteligenti, tinerii de azi nu ma mai atrag, nu am ce vorbi cu ei, in timp ce tu ma incalzesti cu tot ce se poate si am nevoie de tine iubitule" si termina prin a-ti da un beso (sarut sp.) in plina strada pe gura.
Si uite asa, au cazut capcana sute de mii de straini si straine care au calcat pragul Republicii Bananiere si Turistice! Dominicanul nu are sentimente profunde in dragoste. E superficial si posesiv. Macho cum se foloseste un termen neaos prin America Latina. Si cu cat esti mai gentil cu ei sau cu ele, cu atat vei fi mai usor utilizat in scopul lor comun: Acela de a profita din plin si cat mai repede posibil de a-i aranja pe ei ca si familie care aici este formata  numeric, dintr-un adevarat trib! Doar denumirea s-a schimbat caci membrii unei familii dominicane sunt formati din cate 10-20 de persoane uneori si mai mult! Iar traditia obliga ca acel care are o sansa in viata trebuie sa aiba grija de ceilalti cu orice pret! De fapt acest lucru este cel pe care il planuiesc ei atunci cand isi dau seama ca ar putea avea sansa sa se casatoreasca cu un strain!
 Fara exceptii aici se gandeste in aceasta amniera! Precum romii nostri tigani, din Romania, au anumite obiceiuri la care nu au renuntat niciodata, in ciuda faptului ca traiesc cu noi, de cateva sute sau chiar mii de ani, la fel se intampla si cu domincianii! Nu vor renunta niciodata la traiul lor comod si cat timo vor exista naivi care vor cadea in plasa, vor avea si ce sa poata roade macar daca nu se vor satura cu totii de pe urma victimei numita: strain sau gringo!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu