miercuri, 6 martie 2013

LIBERTATEA DIN REPUBLICA DOMINICANA

 Departe gandul de a-i face propaganda acestei tari indepartate, insa un lucru e cert! Exista libertate si   de asemenea fraternitate.  Apoi ,dupa o masa copioasa la dejun si daca ai avut o dimineata linistita, te asezi in gradina ta, si privesti marea de la distanta. Nimic mai linistitor decat gandul ca esti departe de locul in care te-ai nascut, dar ca ai priceput ca aceasta caldura a soarelui aproape vesnic dominant, sa-ti insufle suficienta liniste si farmec, si speranta ca Dumnezeu ne va da o noua oportunitate si viata intr-o noua Terra, si mai ales ca  exista orizonturi si fascinatii ale departarilor si  aceasta liniste de a fi ai oamenilor caraibieni si felul in care ei mananca  cu o liniste cum ca marea si zona tropicala de la sine le va rezolva totul., atunci cand se pun la masa cu tact, cu o liniste ce iti confera siguranta sufleteasca ...iti da o pofta de tranquilidad greu de gasit in alte zone de pe mapamond!
 Nu vreau dinadins a-i face propaganda acestei tari indepartate, insa un lucru e cert! Exista libertate si mai ales fraternitate. e ceeaq ce noi europenii sau nord americani ravnim tot mai des insa se pierde precum o barcuta minuscula in linistea tulburatoare a marii!
 CALIN DANIEL CRUCERU



...................................................................................................................................................................
                                                 SALUTARI DIN CARAIBE

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu