joi, 7 februarie 2013

MONTECRISTI-O NOUA ROMANIE IN CARAIBE?

 VEN QUE TE ESPERAMOS PROMOTORUL TURISMULUI IN REPUBLÑICA DOMINICANA: DOCTOR IN DREPT, JUAN VARGAS BALLILERO.
Nu e nici o exagerare titlul acestui material. Dimpotriva e o sansa cu care foarte rar ne intalnim.
 Pentru ca nicaieri in lume secretele din zonele de litoral nu se divulga. Cum pot eu insa sa fac acest lucru. Deocamdata....Intamplarea e ca am ajuns aici la un moment in care acest colt renaste....CAnd presedintele da unda verde zonei cand se amenajeaza o autostrada (deja e construita ) care face legatura cu Luperon si Puerto Plata. Luperon va avea in curand turisti proveniti din Croaziere.
 Montecristi este un parc national de fapt, si care are toate conditiile sa devina in numai cateva luni sau cel mult un an cel mai importan punct in Caraibe datorita faptului ca este aproape de Miami, de Mexic si avioanele pot sa ajunga mult mai usor aici dinspre destinatiile amintite. Exista locuri suberbe si virgine plaje naturale 100% si obiective turistice care deja sunt exploatate de Comaniile de Tours, precum cea cu care am lucrat eu in Sosua, MEL TOURS SAU OSWALD TOURS.
CRIZA FINANCIARA NU A LOVIT REPUBLICA DOMINICANA! TURISMUL IN ZONELE ESTICE ALE TARI FUNCTIONEAZA 12 LUNI/AN, FARA SA TINA MULT SEAMA DE ASA ZISE LE TEMPORDAS SAU CUM ZICEM NOI, SEZON.
iNIMA PROIECTULUI ESTE DOCTORUL IN DREPT JUAN VARGAS BALLILERO CARE A AVUT CURAJUL SA INFRUNTE AUTORITATILE IN TRECUT SI CARE A GASIT UN MOMENT PRIELNIC SI CARE ARE AVANTAJUL DE A FI O PERSOANA CURAJOASA SI UITE A DOBANDIT CEEA CE MONTECRISTENII ASTEAPTA DE 20 DE ANI. INITIERA ZONEI TURISTICE. ACUM SE POATE CUMPARA TEREN LA PLAJA. INAINTE ERA FOARTE DIFICIL.
 ROMANII CU BANI BUNI POT SA CUMPERE LA DOAR 10 DOLARI METRUL PATRAT SI SA FACA PROIECTE DUPA CUM LE DA POFTA. NIMENI NU SE VA AMESTECA IN TREABA LOR. NICI O GARDA FINANCIARA NICI O POLITIE  NU VA PERTURBA MUNCA NOASTRA IN ZONA ATATA TIMP CAT TOTUL ESTE LEGAL. SI NU VAD DE CE NU AR FI . IMPOZITELE SUNT SIMBOLICE, FACI CEEA CE GANDIREA TA  SI IMAGINATIA ITI PERMITE. 
 MA LUPT SA-I CONVING PE CEI CARE AU INCEPUT, DEMARAT, PROIECTUL CA ROMANII SUNT FOARTE ATASATI LA VALORILE CULTURII LATINO AMERICANE SI CA ESTE UN POPOR CE IUBESTE TELENOVELELE NU PENTRU CALITATEA ARTISTICA CI PENTRU FAPTUL CA NE REGASIM IN FORMELE DE VIATA ALE LATINO AMERICANILOR!

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu