luni, 13 august 2012

CAND VOM TERMINA ODATA CU AMERICANII

"Philip Gordon, asistentul secretarului de stat american Hillary Clinton, a venit la Palatul Victoria pentru a discuta cu premierul Victor Ponta despre situatia politica din Romania, insa, simultan, un grup de circa 30 persoane s-au strans in fata cladirii si au inceput sa ceara in cor demisia sefului Executivului"  www.ziare.com

Intrebarea de fond al acestei mini manifestatii este cand oare ne vom destepta ca americanii nu au nimic de a face cu democratia si cu mult mai putin cu situatia politica din Romania!
Inca se pare nu ne-am desteptat ca tara nord americana este una pur expansionista cu o politica agresiva si care nu cauta decat profit si nici decum sa fie un garant al democratiei in Romania!
 Suntem o tara europeana si facem parte din Uniunea Europeana, care este intr-o continua lupta psihologica cu tara lui Obama si Clinton, in ce priveste aceasta forma de a se considera lideri absoluti pe mapamond,  asa ca noi nu facem decat o discordie prin aceast fel de obedienta naiva si exagerata, fata de americani!

Un comentariu:

  1. au morcov,baietanii,ca nu le mai cumpara ponta avioanele SECOND-HAND,pe care i le-au bagat lui base pe gat!!cam se leaga treaba cu ce zici tu caline!

    RăspundețiȘtergere